Pets E-store

fbsledete

proverete_zostoКожа и влакно

Сортирај по:     Прикажи #  

резултати 1 - 20 од 50
PETVITAL заштитни капки против паразити
ден. 855.00
PETVITAL заштитни капки против паразити
50 мл
[Повеќе детали...]

TOP FIX крпа за животни
ден. 239.00
TOP FIX крпа за животни
TOP FIX крпа за животни 50 × 60 cm жолта,вискоза,абсорбира до 1 лтр. вода
[Повеќе детали...]

Антипаразитен спреј за кучиња
Call for Pricing
Антипаразитен спреј за кучиња
200 мл
[Повеќе детали...]

Гребло со вртливи забци
ден. 469.00
Гребло со вртливи забци
Гребло со вртливи запци 10 × 15 cm,округли запци за фина нега на крзното,2 cm должина на запци,фина нега на подвлакното,пластична дршка со гума за поцврсто држење во рака
[Повеќе детали...]

Двојна дрвена четка
ден. 200.00
Двојна дрвена четка
Двојна дрвена четка 5 × 22 cm,метални и пластични запци,за фина нега на крзното и подвлакното
[Повеќе детали...]

Двојно гребло за четкање
ден. 588.00
Двојно гребло за четкање
Двојно гребло за четкање 11 × 15 cm,интензивна нега на подвлакното,со два реда забци 1.5 и 2 cm должина,пластична дршка гумирана за подобро држење
[Повеќе детали...]

Дрвена двострана четка
ден. 260.00
Дрвена двострана четка
Дрвена двострана четка 10 × 18 cm,запци од мек метал и мека пластика за фина нега на крзното и подвлакното
[Повеќе детали...]

Дрвена мека четка
ден. 226.00
Дрвена мека четка
Дрвена мека четка 10 × 18 cm. запци од мек метал за фина нега на крзното и подвлакното
[Повеќе детали...]

Еднострани ножички за редчење крзно
ден. 330.00
Еднострани ножички за редчење крзно
Еднострани ножички за редчење крзно 18 cm,метални со гумени дршки за поцврсто држење во рака,за сите видови на животни
[Повеќе детали...]

Инсектициден чешел
ден. 53.00
Инсектициден чешел
Инсектициден чешел двостран пластичен 9cm,за вадење вошки и буви
[Повеќе детали...]

Инсектициден чешел
ден. 80.00
Инсектициден чешел
Инсектициден пластичен чешел двостран пластичен 14 cm,за вадење вошки и буви
[Повеќе детали...]

Масажна ракавица
ден. 228.00
Масажна ракавица
Ракавица за масажа 14 × 25 cm, ја стимулира циркулацијата на крвта,го чисти крзното од мртви влакна и нечистотии
[Повеќе детали...]

Машинка за шишање TR 900
ден. 2 107.00
Машинка за шишање TR 900
Машинка за шишање TR 900,прилагодливо сечиво 0.1–3 mm,сет за висина и оржување на машинката,чешел
[Повеќе детали...]

Мека двострана четка
ден. 176.00
Мека двострана четка
Мека двострана четка 6 × 13 cm,фина нега на крзното и подвлакното,меки метални и пластични запци,црвена/сина/дрво боја
[Повеќе детали...]

Мека четка
ден. 222.00
Мека четка
Мека четка пластична 10 × 19 cm,за фина нега на крното и подвлакното,екстра фини метални запци
[Повеќе детали...]

Мека четка
ден. 455.00
Мека четка
Мека четка пластична 12 × 17 cm,за фина нега на крното и подвлакното,екстра фини метални запци,ротирачка глава за полесна манипулација,отворачка решетка за полесно чистење
[Повеќе детали...]

Мека четка
ден. 399.00
Мека четка
Мека четка 8 × 15 cm со отворачка решетка за полесно чистење,ротирачка глава,запци од мек метал за фина нега на крзното и подвлакното
[Повеќе детали...]

Мека четка
ден. 194.00
Мека четка
Пластична мека четка 10 × 17 cm,апци од мек метал за фина нега на крзното и подвлакното,гумирана рачка
[Повеќе детали...]

Мека четка со четкичка
ден. 267.00
Мека четка со четкичка
Мека четка со четкичка за одржување на четката 11 × 14 cm,фина нега на крзното и подвлакното,дрвена дршка,црвена/сина/дрво боја,хромирана основа
[Повеќе детали...]

Мека четка со четкичка
ден. 153.00
Мека четка со четкичка
Мека четка со четкичка 6 × 13 cm,фина нега на крзното и подвлакното,дрвена дршка,црвена/сина/дрво боја,хромирана основа
[Повеќе детали...]
Прикажи #  
резултати 1 - 20 од 50